“Një shtet që s’ka as pasaporta se meriton të jetë shtet”, kush e thotë këtë!

0 minutes, 34 seconds Read

Analisti Viktor Buzhala njihet për gjuhën e tij përkrahse ndaj qeverisë Kurti në përgjithësi, mirëpo sot ai ka kritika për këtë qeveri, gjegjësisht për Ministrinë e Punëve të Brendshme e cila për një kohë të gjatë ka lënë qytetarët e Kosovës pa pasaporta.

Buzhala ka shkruar:

“Nje shtet qe nuk eshte ne gjendje me i furnizu qytetaret e vet as me pasaporta nuk e meriton me qene shtet.

Pasaporta eshte shenja kryesore identifikuese e shtetesise. Kur nuk arrin ta prodhosh as nje cope letre dhe ti shtypesh nje steme dhe do gerrma ne te, cka po do ma teper. Hajgarexhinj!”

Publikime te ngjashme