fbpx

Një grua shfaq gjoksin e saj në një dyqan

HomeKuriozitete

Një grua shfaq gjoksin e saj në një dyqan

Një pamje shokuese e një gruaje tregon se si ajo reagon në një dyqan. Në një dyqan ku shesin qebapë shfaqen pamjet e një gruaje e cila fillon ti akuzoj ata për dhunë para se të shfaq gjoksin e saj, transmeton lajmi.net. Ajo dëshironte të merrte ushqimin me vete po në fillim ajo e filloi konfliktin duke i akuzuar për dhunë dhe duke shfaqur racizëm.

COMMENTS