fbpx
HomeLajmeKosovë

Nisma i hakmerret Haxhi Shalës, ia bllokon gurthyesin e djalit të tij në Malishevë

Komuna e Malishevës ka tërheq pëlqimin për operimin e gurthyesit në Bellanicë.

Lajmin e ka dhënë Alban Krasniqi nga Vetëvendosje.

“Përdorimi i standardeve të dyfishta, (sa je në parti ke leje, por kur nuk je të hiqet pëlqimi) tregon që pushtetit lokal në Malishevë ka keqpërdorë pozitat zyrtare dhe pasurinë publike për ta mbajtur pushtetin në mënyrë kriminale dhe për të përfituar jashtëligjshëm, krejt kjo në kurriz të qytetarëve të Malishevës së varfëruar nga po kjo keq-qeverisje”, ka shkruar Krasniqi.

E ky gurthyes po thuhet se është e djalit të deputetit Haxhi Shala, i cili së fundi ka aderuar në AAK.

COMMENTS