Nisin talljet me Ligën e Championeve dhe UEFA-në, thumbohët edhe transmetuesi kosovar!

HomeFun

Nisin talljet me Ligën e Championeve dhe UEFA-në, thumbohët edhe transmetuesi kosovar!

Klubët më të mëdha europiane kanë bërë të ditur se do të marrin pjesë në Superligën Europiane që pritët të krijohet si rivalizim ndaj Champions Ligës dhe Europa Ligës, që aktualisht zhvillojnë kompeticionet në Europë.

E pas publikimit të këtij lajmi kanë filluar edhe talljet në Internet, ku dashamir të sportit dhe satirist të ndryshëm përmes satirave të tyre kanë përqeshur me ligën e europës e madje edhe me operator televiziv që tashmë kanë marr të drejtat ekskluzive për transmetimin e Champions Ligës, duke paguar shuma të mëdha të parave për vitët e ardhshme.

Një ndër fotografitë që është shpërndar nga faqja satirike në facebook “Breaking Bad Kosovo”, e ku paraqitët një përson i dëshpruar, duke ironizuar me kinse pronarin e Artmotion pas pagesës së miliona eurove për të marr transmetimin ekskluziv të transmetimit të Champions Ligës për 3 vitët e ardhshme.

Në një foto tjetër janë paraqitur 4 ekipe nga ligat më të mëdha europiane të cilat do të garojnë në “Champions League” vitin e ardhshëm, e ku me ironi quhet si “grupi i vdekjes”, ekipe të cilat aktualishtë janë të renditura të fundit në ligat e tyre gjegjëse.

COMMENTS