Nënën apo gruan, kë duhet dashur më shumë? Përgjigjet hoxhë Ardian Sejdiu (Video)

0 minutes, 34 seconds Read

Hoxhë Ardian Sejdiu ishte i ftuar në emisionin “n’Kosovë Show”, moderatori Shpëtim Desku i parashtroi teologut pyetje të ndryshme ku dhe mori përgjigje në të gjitha pyetjet e parashtruara, njëashtu nuk mungoi pyetja e cila është shumë diskutabile në të gjithë kohën.

Moderatori Shpëtim Desku e pyeti teologun: “Sipas Islamit më shumë duhet dashur Nënën apo Gruan dhe fëmijët”? Teologu iu përgjigj kësaj pyetje: “Kur flasim për dashuri, është një gjë që njeriu nuk mund ta kontrollon atë ndjenjë. Mirëpo dashuria ndaj nënës dhe dashuria ndaj gruas , është ndjenjë që nuk bie në kundërshtim njëra me tjetrën.

Publikime te ngjashme