fbpx

Ndodh përseri në Prishtinë! Dy persona tentuan ta rrëmbejnë një femër

HomeLajmeKosovë

Ndodh përseri në Prishtinë! Dy persona tentuan ta rrëmbejnë një femër

Një grua ka njoftuar policinë se dy persona kanë tentuar ta rrëmbejnë.

Sipas raportit të Policisë, ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy persona kanë tentuar ta rrëmbejnë dhe të njëjtit janë larguar në drejtim të panjohur.

Derisa, në lidhje me rastin viktima është intervistuar dhe rasti po vazhdon të hetohet.

RRËMBIM NË TENTATIVË

Ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy persona kanë tentuar që ta kryejn veprën e lartcekur dhe të njëjtit janë larguar në drejtim të panjohur. Lidhur me rastin viktima është intervistuar dhe rasti  i inicuar vazhdon të hetohet nga njësitë kompetente policore

x