Murgeshat shqiptare shkuan me mision në Afrikë, kthehën shtatëzënë!

HomeKuriozitete

Murgeshat shqiptare shkuan me mision në Afrikë, kthehën shtatëzënë!

Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë.

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë.

Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm.

COMMENTS