fbpx

Murati len të kuptohet se as sot nuk janë proceduar pagat për mësimdhënësit

HomeLajmeKosovë

Murati len të kuptohet se as sot nuk janë proceduar pagat për mësimdhënësit

Ministri i Financave Punës dhe Transfereve është deklaruar sot lidhur me pagat e shtatorit për grevistët. Ministri Murati ka thënë se sa i përket pagve për grevistët do të zbatojnë ligjin përkatës. “Do ta zbatojmë ligjin sa i përket pagave për grevistët”, ka thënë shkurt Murati. /KP

Ministri i Financave Punës dhe Transfereve është deklaruar sot lidhur me pagat e shtatorit për grevistët.

Ministri Murati ka thënë se sa i përket pagve për grevistët do të zbatojnë ligjin përkatës.

“Do ta zbatojmë ligjin sa i përket pagave për grevistët”, ka thënë shkurt Murati. /KP