fbpx
HomeLajmeKosovë

Motra ia dha palcen kurrizore 21 vjeçarit nga Vushtrria, por tani ai ka nevojë për ndihmen tonë!

Shpetim Krasniqi 21 vjeqar nga fshati Begaj i Vushtrrisë, disa muaj më herët është diagnostifikuar me Leukemi Akute.

Shpetimi ishte trajtuar më herët në Turqi dhe i është transplantuar palca kurrizore nga motra, por fatkeqësisht sëmundja e tij i është rikthyer përsëri dhe gjendja e tij shëndetësore është shumë kritike.

Pas keqësimit të gjendjes së tij, me urgjencë është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin me kimioterapi.

Kosto e trajtimit është 120.000€ dhe familja e tij nuk ka mundësi ta përballoj këtë, andaj kërkojmë ndihmën e tuaj si herën e parë.

COMMENTS

x