fbpx

Mos menaxhimi i gjumit tek fëmijët ndikon në shëndetin e tyre

HomeLifestyle

Mos menaxhimi i gjumit tek fëmijët ndikon në shëndetin e tyre

Fëmijët që flenë më herët se në orën 21:00 kanë mundësi më të mëdha që të shëndoshen.

Koha e hershme e gjumit mund të ndikojë në shëndetin e fëmijës, kështu që prindërit nuk duhet ti dërgojnë fëmijët në gjumë më herët, transmeton lajmi.net.

Është me rëndësi që fëmijët të kenë së paku 7 deri në 9 orë gjumë çdo natë,që të zhvillojë kualitetin e jetës dhe të gjendjes shpirtërore.

Bazuar në studimet e fundit, thuhet se ata që flenë më herët janë më shumë të rrezikuar. Prindërit duhet të fokusohen më shumë në menaxhimin e një rutine të përhershme ditore tek fëmijët. /Lajmi.net/

COMMENTS