Mos hezitoni, për çfardo sëmundje që keni, bëni këtë lutje dhe kërkoni prej Zotit të gjithëfuqishëm shërimin!

HomeFetare

Mos hezitoni, për çfardo sëmundje që keni, bëni këtë lutje dhe kërkoni prej Zotit të gjithëfuqishëm shërimin!

Mos Hezitoni, çfarë do sëmundje që ke, Lute Allahun me këtë lutje!!

Cfare do sëm’undje që ke, lute All-llahunxh.sh.  me këtë lutje, si në vijim:

“Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.”

“I lutem All ahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!”(E përsërit shpesh).

Thuaje kete lutje me dhjetra herë ose me qindra herë me përkushtim, zemër e bindje dhe shërimi do vjen me lejen e Zotit te Madh.

Drejtohu Atij qe ka krijuar sëmundjen dhe shërimin për të.

COMMENTS