Connect with us

Kosovë

Momenti kur polici refuzon t’ia jap dorën qytetarit serb, i cili deshi të shkoj për të votuar me postë në Mitrovicë të Jugut

Published

on

Gjatë ditës së sotme një grup serbësh nga pjesa veriore e Mitrovicës janë nisur për të votuar përmes postës, në pjesën jugore të qytetit.

Njëri nga ta tha se duan të votojnë në referendum përmes postës që gjendet në këtë pjesë të qytetit.

E përball tij po qëndronte një policë, pjestar i Policisë së Kosovës.

Në momentin kur qytetari serb iu arfua për të komunikuar me të dhe ia zgjati dorën, polici e injoroi dhe vazhdoi ta kryente detyren e tij duke mos e lejuar qytetarin serb të kalojë në zonen ku ishte e ndaluar.

Ndiqeni këtë moment:

Advertisement
Comments