Momenti i golit dhe kur tifozët shqiptarë gjuajtën me shishe futbollistët polak

HomeLajme

Momenti i golit dhe kur tifozët shqiptarë gjuajtën me shishe futbollistët polak

Për pak çaste është ndërprerë ndeshja në mes të Shqipërisë dhe Polonisë. Menjëherë pas golit që Polonia i shënoi Shqipërisë, tifozët shqiptarë në Air Albania nisën t’i gjuajnë futbollistët e Polonisë me shishe, derisa këta të fundit po festonin golin. Takimi ende është i suspenduar, derisa te merr një vendim final gjyqtari i takimit.

Për pak çaste është ndërprerë ndeshja në mes të Shqipërisë dhe Polonisë.

Menjëherë pas golit që Polonia i shënoi Shqipërisë, tifozët shqiptarë në Air Albania nisën t’i gjuajnë futbollistët e Polonisë me shishe, derisa këta të fundit po festonin golin.

Takimi ende është i suspenduar, derisa te merr një vendim final gjyqtari i takimit.

COMMENTS