Moment emocionues: 29-vjeçarja dëgjon për herë të parë (Video)

HomeKuriozitete

Moment emocionues: 29-vjeçarja dëgjon për herë të parë (Video)

Jo të gjithë njerëzit i shijojnë të mirat që ofron jeta. Për disa janë të kufizuara shumë gjëra që për të tjerët janë shumë të nevojshme, megjithatë atë sot falë zhvillimet të teknologjisë po ndryshon bota, dhe po bëhet më e mirë për disa që jeta i ka privuar nga shumë gjëra.

E tillë është edhe Sloan Churman, 29-vjeçare e cila deri në këtë moshë nuk ka dëgjuar asgjë, pasi ka lindur e tillë, e shurdhër, por me anë të mjeteve të përparuara teknologjike, arrin të dëgjojë për herë të parë.

Për të parë këtë moment prekës kur Sloan dëgjon për herë të parë, ndiqeni videon më poshtë:

COMMENTS