Molliqaj kërkon nga Kurti që mos ta pranoj marrëveshjën: “Dorëhiqu dhe hajde e kundërshtojmë bashkë në shesh”

0 minutes, 18 seconds Read

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj i ka bërë thirrje Kurtit që mos ta pranojë propozimin e BE-së për planin e zbatimit të Planit Evropian.

Ai ka thënë se Kurti duhet të dorëhiqet, dhe ky plan të kundërshtohet bashkë në shesh.

Kryeministri nuk duhet të pranojë!

Ka alternativë. Dorëhiqu dhe hajde e kundërshtojmë bashkë në shesh.

Publikime te ngjashme