Modelja Kosovare “godet“ përsëri, plasni ju shqipfolsa, se Hashim Thaçi është…

HomeMagazina

Modelja Kosovare “godet“ përsëri, plasni ju shqipfolsa, se Hashim Thaçi është…

Modelja Shqiptare “godet“ përsëri, Plasni ju shqipfolsa se Hashim Thaqi është baba.

Ndoshta duket e pazakontë, por ja që ka ndodhur në Kosovë. Modelja nga Vushtrria, Suzana Tahiri pas ak takuzës që është ngritur nga Gjykata Spec iale për Thaçin dhe Kadri Veselin, po ndjehet e mërzitur.

“Nuk më duhet emri im, nëse nuk dal me thirr Hashim”, shkruan ajo në Facebook. Ajo në fundë thotë qe Hashimi është Baba i Kosovës, edhe më meritori për pavarsinë e Kosovës.

COMMENTS