Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

1 minute, 9 seconds Read

Femrat e adhurojnë për shkak se është më i lehtë për ta bërë, por patjetër duhet të ndryshojmë atë zakon

Megjithatë, ne duhet t’i rregullojmë flokët në një mënyrë tjetër.

Në rrjetin shoqëror TikTok mund të gjejmë këshilla të cilat kanë të bëjnë me përditshmërinë tonë. Shumë gra as që kanë menduar që duhet t’i shmangin zakonet një model të tillë.

Një këshillë ka të bëjë edhe me lidhjen e flokëve që e bëjnë shumica e grave, transmeton Telegrafi.

Influencuesja Mirjam rregullisht ndan këshilla për mirëmbajtjen e flokëve të bujshme dhe të shëndetshme, ndërsa tani tregon se çfarë do të duhej të shmangnim.

Ajo këtë postim e ka quajtur “Modeli më i dëmshëm i flokëve”. Në postim, ajo kreh flokët dhe i tërheq në një bisht të lartë dhe të shtrënguar.

Ky model flokësh mund të jetë praktik për pjesën më të madhe të ditës, por nuk është i mirë për flokët tanë.

Duke i lidhur vazhdimisht flokët në këtë mënyrë, mund të çojë në rrallim, i cili në planin afatgjatë çon në rrallimin e flokëve.

https://www.tiktok.com/@quintymirjam/video/7162535898356157702?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7153267068190688774

Publikime te ngjashme