Miroslav Aleksiq: Për shkak të pranimit të propozimit evropian, e gjithë Serbia është në rrezik

0 minutes, 21 seconds Read

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Popullore serbe, Miroslav Aleksiq, tha se për shkak të pranimit të Propozimit të BE-së për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, do të kërcënohet e gjithë Serbia.

Ai tha se është e nevojshme të bashkohen njerëzit që janë të gatshëm të parandalojnë gjithçka që Aleksandar Vuçiqi synon të bëjë./Ballkani.info

Publikime te ngjashme