fbpx

Miratohet Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për FSK-në

HomeLajmeKosovë

Miratohet Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për FSK-në

Me 74 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim ka kaluar Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës. Pak më parë deputetët e miratuan me 80 veta pro në parim këtë projektligj. Sot Kuvendi i Kosovës po mban seancën e parë të sesionit vjeshtor.

Me 74 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim ka kaluar Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Pak më parë deputetët e miratuan me 80 veta pro në parim këtë projektligj.

Sot Kuvendi i Kosovës po mban seancën e parë të sesionit vjeshtor.

x