Miratohet projektligji për formimin e policisë ushtarake në kuadër të FSK-së

0 minutes, 25 seconds Read

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes ka shqyrtuar Projektligjin për policinë ushtarake në Forcën e Sigurisë së Kosovës si dhe Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes për statusin e forcave në mes të Republikës së Kosovës dhe Shtetit të Kuvajtit.

Gjatë mbledhjes, kryetari i këtij komisioni, Bekë Berisha, ka propozuar miratimin e këtyre projektligjeve.

Me shumicën e votave janë miratuar këto dy projektligje të cilat janë vlerësuar të rëndësishme.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *