Miratohet në parim projektligji për konfiskimin e pasurisë, Konjufca sërish kundër partisë

HomeLajmeKosovë

Miratohet në parim projektligji për konfiskimin e pasurisë, Konjufca sërish kundër partisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë miratuar në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme.

Kryetari i Kuvenit, Glauk Konjufca sërish ka dalur kundër parisë së tij, ai ka votuar kundër këtij projektligji.

61 deputetë kanë votuar për këtë projektligj, 58 vota kanë qenë pro dhe 3 votuar kundër.

Konjufca ka abstetuar edhe ndaj Projektligjit për Deklarimin e prejardhjes, kontrollit të pasurisë dhe dhuratave.

COMMENTS

x