Ministrja Haxhiu thotë se MD është duke punuar shumë për realizimi e zotimeve

0 minutes, 32 seconds Read

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se në punëtorinë e organizuar nga Zyra e Kryeministrit, dje së bashku me kabinetin kanë prezantuar të arriturat, sfidat dhe planet për vitin 2022 e më tej.

“Reforma e thellë në drejtësi përmes Vettingut dhe ndryshimit të pakos ligjore për sistemin prokurorial, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, krimet e kryera gjatë luftës dhe adresimi i dhunës në familje janë vetëm disa nga zotimet tona për të cilat po punojmë shumë”.

“Faleminderit kabinetit dhe zyrtarëve të Ministrisë për punën dhe angazhimin e madh!”, ka shkruar Haxhiu, në Facebook.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *