Connect with us

Kosovë

Ministri Vitia thërret për vaksinim mbi 12 vjeç

Published

on

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia tha se është një ditë e rëndësishme për shëndetin e fëmijëve tanë. Poashtu ai ka njoftuar se spitali që po përurohet është më moderni në rajon në vlerë prej 22 milionë euro.

“Është një kontribut i madh dhe do të jetë një simbol i miqësisë mes dy vendeve tona. Është kontribut i disa gjeneratave i pajisur me pajisje moderne për diagonstikë e trajtim të fëmijëve.

“Ky spital do të ketë ndikim për ngritjen e cilësisë së shërbimeve për fëmijët”.

Ai ka bërë thirrje për vaksinim të fëmijëve mbi 12 vjeç si dhe për nënat shtatzëna.

Advertisement
Comments