Ministri Mehaj shpreh keqardhje për përfshirjen e një pjesëtari të FSK-në në plagosjen në Shtërpcë

1 minute, 13 seconds Read

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka reaguar pas plagosjes së sotme që ndodhi në Shtërpcë, ku dorasi dyshohet të jetë një pjesëtar i FSK-së.

Ai ka shprehur keqardhje për ndodhinë, duke iu uruar shërim të shpejtë të plagosurve.

“Tani u njoftova se në rastin që ka ndodhur në Shtërpcë është përfshirë një pjesëtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës. Me rastin janë duke u marrë organet e sigurisë dhe drejtësisë. I njëjti do ta trajtohet edhe sipas rregulloreve dhe ligjeve që kemi në fuqi në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë” ka thënë Mehaj.

Ky është reagimi i plotë i tij:

Të dashur qytetarë,

tani u njoftova se në rastin që ka ndodhur në Shtërpcë është përfshirë një pjesëtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës. Me rastin janë duke u marrë organet e sigurisë dhe drejtësisë. I njëjti do ta trajtohet edhe sipas rregulloreve dhe ligjeve që kemi në fuqi në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë.

Shpreh keqardhjen më të thellë për atë që ka ndodhur në Shtërpcë. Të plagosurve, u uroj shërim sa më të shpejtë. Raste si kjo janë të izoluara, por si të tilla nuk guxojnë të ndodhin.

Ministria e Mbrojtës dhe Forca e Sigurisë së Kosovës mbeten të përkushtuar për t’i shërbyer qytetarëve tanë pa dallim.

Publikime te ngjashme