fbpx

Milaim Zeka merr pagë pa punuar në RTK, urgjent kërkohet të hetohet ky rast!

HomeKosovë

Milaim Zeka merr pagë pa punuar në RTK, urgjent kërkohet të hetohet ky rast!

Fadil Hoxha, kryetar i Sindikatës së Pavarur të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), ka thënë se sot ka pranuar një letër njoftuese nga avokati Tomë Gashi, që i drejtohet drejtorit të RTK-së, Ngadhnjim Kastrati.

Në këtë letër, sipas tij, avokati Gashi e ka njoftuar drejtorin Kastrati, lidhur me të punësuarin e RTK-së Milaim Zeka, i cili akuzohet nga Prokuroria Speciale për katër vepra penale.

Hoxha ka thënë se është shqetësuese që Zeka merr pagë nga RTK-ja, pa shkuar fare në punë dhe pa kryer asnjë punë atje. Ai ka kërkuar nga Prokuroria që të hetojë urgjentisht këtë rast.

COMMENTS

x