fbpx

Mësimdhënësit tentojnë ta sulmojnë Jasharajn

HomeLajmeKosovë

Mësimdhënësit tentojnë ta sulmojnë Jasharajn

Pas një debati të ashpër ndërmjet mësimdhënëseve dhe kryetarit të SBAShK-ut, ata kanë tentuar ta sulmojnë këtë të fundit, raporton Ekonomia Online. Jasharaj bashkë me një grup të anëtarëve të Këshillit kanë qëndruar për vizitë në shkollën “Ismail Qemali”.

Pas një debati të ashpër ndërmjet mësimdhënëseve dhe kryetarit të SBAShK-ut, ata kanë tentuar ta sulmojnë këtë të fundit, raporton Ekonomia Online.

Jasharaj bashkë me një grup të anëtarëve të Këshillit kanë qëndruar për vizitë në shkollën “Ismail Qemali”.

x