Connect with us

Kosovë

Mërgimtarët ia marrin mikrofonin gazetarit, këndojnë në shesh këngën: “Thërret Prizreni” dhe “Moj e mira e diasporës”!

Published

on

Ndryshe nga herët e tjera kur në kuadër të emisionit “Humbësi Fiton” që transmetohet në Klan Kosova organizohen lojëra, në atë të ditës së fundit të vitit u dhanë dhurata.

Dhjetëra qytetarë u mblodhën në sheshin e kryeqytetit, dhe disa nga ta morën dhurata. Dy djem që jetojnë në Gjermani, njëri me prejardhje nga Malisheva e tjetri nga Podujeva ishin ndër qytetarët që morën dhurata.

Por para se t’i merrnin dhuratat, dy mërgimtarët kapen mikrofonin dhe kënduan pa hezimit këngët shqipe.

Adonisi këndoi këngën “Thërret Prizreni”, kurse Leoniti këngën “Moj e mira e diasporës”.

Pjesa e tyre fillon nga minuta 06:05.

Advertisement
Comments