Mehaj: Rikonfirmohet angazhimi i SHBA-së për sigurinë në rajon

0 minutes, 36 seconds Read

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj duke komentuar vendosjen e shtabit operativ pararojë në Shqipëri nga Komanda e Operacioneve Speciale të SHBA-së në Evropë (US SOCEUR), ka thënë se është një ky është lajmi shkëlqyeshem dhe një vendim i madh.

Mehaj, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se ky vendim rikonfirmon fuqishëm angazhimin e SHBA-së në shërbim të sigurisë dhe stabilitetit të rajonit tonë.

“Lajm i shkëlqyeshëm që Komanda e Operacioneve Speciale të SHBA-së në Evropë (US SOCEUR) po krijon shtabin operativ pararojë në Shqipëri.
Ky është një vendim i madh që rikonfirmon fuqishëm angazhimin e SHBA-së në shërbim të sigurisë dhe stabilitetit të rajonit tonë.
#StrongerTogether”, ka shkruar Mehaj.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *