Connect with us

Kosovë

Mediat serbe publikojnë fotografi të postblloqeve të Policisë së Kosovës në vendet ku ishin barrikadat

Publikuar

me

Policia e Kosovës ka vendosur një postblloqe në rrugën Zveçan – Leposaviq, në qytetin e Bistricës.

Nova.rs raporton se në dy vende përgjatë rrugës ka postblloqe betoni me rërë dhe në to janë të pranishëm pjesëtarë të njësisë speciale të policisë së Kosovës.

Në rrugë ka pllaka betoni të ngritura, si dhe një tabelë ku shkruan “ndal policia”.

Reklama