fbpx

Me këtë fjalim deputetja shqiptare dridh parlamentin dhe qeverinë maqedonase (video)

HomeMaqedoni e veriut

Me këtë fjalim deputetja shqiptare dridh parlamentin dhe qeverinë maqedonase (video)

Safija nuk ishte e njohur për Shqiptarët e Kumanovës, e as ata të Likovë e Haracinës, si figurë politike e ndonjërës nga Partitë politike në Koalicion.

Si e tillë askush nuk e besonte se ajo do ia dalë të tregojë aftësitë e saj në politikë, e aq më pak as ajo vet nuk besonte se do të bëhej Deputete.

Por Safija ishte nga Sllupcani.

COMMENTS