Më herët pësoj aksident, Rina Latifi ka nevojë për ndihmën tuaj që të arrijë të eci përseri

1 minute, 7 seconds Read

28-vjeçarja Rina Latifi – Jaha nga Komuna e Podujevës ka nevoj për ndihmën tuaj shuma e nevojshme është 67.000€

Vitin e kaluar ka pasur aksident të rëndë dhe si pasojë ka lëndime të shumta. Për 5 muaj ka qenë në gjendje kome. Gjatë kësaj periudhe e ka humbur beben në muajin e 4-të të shtatzanise. Ndonëse nuk kishte asnjë shpresë për të jetuar, por falë Zotit ka arritur ta tejkaloi gjendjen e komës, por sfida e ardhshme është të arrijë të ec. Kurse tani për ta fituar këtë beteje Rina Latifi kërkon ndihmën e secilit.

Familja Latifi nga fshati Pollatë kërkon ndihmë nga shqiptarët ku do që janë për sherimin e vajzës së tyre.

Për shkak të dëmtimeve të thella, sherimi në Kosovë është i pamundur, ndërsa nevoitet trajtim adekuat jashtë vendit. Spitali në Turqi “Mamorial Sisli Hastanesi” që trajton rastet e ngjashme kërkon 67.000 Euro, ndersa shpresa e vetme e familjes mbetet tek personat e vullnetit të mirë. Familja Latifi është mirënjohës për secilen ndihmë që dhurohet për sherimin e vajzës së tyre.

Llogaria bankare e babait (Tafil Latifi) në TEB bank:

IBAN: XK05 2035000090222032

Swift Code: TEBKXKPR

Wester Union, Moneygram dhe Ria dergoni te:

Tafil Latifi (babai) +38344319786

Besim Latifi (vëllau) +38344518581

Publikime te ngjashme