fbpx

Me çfarë note e vlerësoni punën e Ministrit Mehaj nga 1-10?👇

HomeLajmeKosovë

Me çfarë note e vlerësoni punën e Ministrit Mehaj nga 1-10?👇

Me profesion ushtarak, Mehaj ka lindur në Kosovë, për të shërbyer më pastaj në ushtrinë norvegjeze.

Ai ka lindur në vitin 1981 në Kosovë dhe aktualisht jeton në Oslo të Norvegjisë.

Në nëntor të vitit 2012, Mehaj është dekoruar nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë me medaljen “Për shërbime të veçanta”.

Kapiten Armend Mehaj ka lindur në vitin 1981 në Kosovë dhe aktualisht jeton në Oslo, Norvegji.

Në vitin 1999 i është bashkuar forcave të armatosura Norvegjeze, për të shërbyer më pas në misione të ndryshme paqeruajtëse si në Kosovë, Irak, Afganistan, Çad dhe Afrikën Qendrore.

Ai është Ministër i Mbrojtjes në Qeverinë Kurti 2 dhe deri më tani ka sjellur shumë investime në Kosovë nga Shtetet të cilat e përkrahin Kosovën dhe që duan ti përmirsojnë marrëdhënjet me të.

Ministri Mehaj si i rritur dhe i shkolluar jashtë, duket se është si një “magnet” për shtetet e huaja dhe deri më tani shihet qartë që synimi i tij është që FSK-në ta bëjë një ndër ush’tritë më të forta!

Ministri Mehaj merr çdo ditë vlerësime të larta nga ambasadorë dhe të dërguar special të vendeve të Europës dhe më gjerë.

Po ju, si e vlerësoni punën e Ministrit Mehaj nga 1-10?

COMMENTS

x