fbpx
HomeLajmeKosovë

Maturantët do të përjashtohen nga testi nëse iu gjendet telefoni në sallë

Maturantët që zihen duke kopjuar me telefonë në testin e maturës do të përballen me ndëshkime të rënda.

Zëdhënësja e ministrisë së Arsimit në Kosovë, Besa Bytyqi, ka paralajmëruar se të njëjtit do të përjashtohen nga testi.

Ajo me anë të një postimi në Facebook, ka kërkuar nga ata që do t’i nënshtrohen testimit që most a penalizojnë veten.

Postimi i plotë:

Më datë 29 gusht 2020, në ditën e Testit të Maturës, BESOMËNI, nuk do të ketë tolerancë nëse iu zihet telefoni (edhe nëse nuk e keni përdorë, po thjeshtë e keni shti në ambientin e Qendrës së testimit, do të përjashtoheni nga testi).

Ju jeni të mençur dhe nuk keni nevojë për telefona të mençur! MOS E PENALIZONI VETEN!.

COMMENTS

x