fbpx

Masat e reja nga nesër, mbyllen fitneset dhe palestrat

HomeLajmeKosovë

Masat e reja nga nesër, mbyllen fitneset dhe palestrat

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për mbylljen e fitneseve dhe palestrave sportive apo rekreative. “Numri i pjesëmarrësve në garë, sportistë, klube, zyrtarë, dhe pjesëmarrës tjerë të nevojshëm për zhvillimin e garës përcaktohet nga federatat sportive duke respektuar masën e distancës dhe masat tjera mbrojtëse”, thuhet në vendim.

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për mbylljen e fitneseve dhe palestrave sportive apo rekreative.

Numri i pjesëmarrësve në garë, sportistë, klube, zyrtarë, dhe pjesëmarrës tjerë të nevojshëm për zhvillimin e garës përcaktohet nga federatat sportive duke respektuar masën e distancës dhe masat tjera mbrojtëse”, thuhet në vendim.

COMMENTS

x