Macron nga Pekini: Kushdo që mbështet Rusinë në konfliktin e Ukrainës është bashkëpunëtor i saj

0 minutes, 25 seconds Read

Presidenti Emmanuel Macron ka mbërritur në Pekin për një vizitë shtetërore tre-ditore.

Duke folur për gazetarët, udhëheqësi francez tha se kushdo që ndihmon Rusinë “agresore” në konfliktin e Ukrainës do të bëhet “bashkëpunëtor”.

Macron tha:

“Ne kemi vendosur që në fillim të konfliktit të ndihmojmë viktimën dhe gjithashtu e kemi bërë shumë të qartë se kushdo që ndihmon agresorin do të ishte bashkëpunëtor në shkeljen e ligjit ndërkombëtar.”

Publikime te ngjashme