fbpx

Lynarita del pa sytjena në pishinë

HomeMagazina

Lynarita del pa sytjena në pishinë

Të pasmet i ktheu nga ne, e diellit ia tregoi gjoksin. Bukuroshja latine, Lynarita Perez, në Instagram ka hedhur një fotografi ku edhe njëherë ka mahnitur me pamjen e saj, shkruan Syri Kosova Në foto, ajo shihet pa veshje dhe dukej shumë bombastike. Një imazh si ky, u pëlqye fort. https://www.instagram.com/p/CDcBhnxDhzF/?utm_source=ig_web_copy_link

Të pasmet i ktheu nga ne, e diellit ia tregoi gjoksin.

Bukuroshja latine, Lynarita Perez, në Instagram ka hedhur një fotografi ku edhe njëherë ka mahnitur me pamjen e saj, shkruan Syri Kosova

Në foto, ajo shihet pa veshje dhe dukej shumë bombastike.

Një imazh si ky, u pëlqye fort.

https://www.instagram.com/p/CDcBhnxDhzF/?utm_source=ig_web_copy_link

COMMENTS

x