Luizit i kanë bërë edhe këngë tani, këngëtari: Të urojmë fitoren je djalë i rrallë! (Video)

0 minutes, 58 seconds Read

Luis Ejlli është kthyer në kryefjalën e cdo shqiptari dhe i ka bërë për vete të gjithë, madje dhe të afërmit e konkurrentëve të tjerë.

Edhe pse gënjeshtra që i tha Kiarës për ta bërë për vete duke shpikur se kishte një sëmundje të r ëndë, ishte realisht dicka shumë e ulët, duket se kjo nuk e pengoi të “dashurohej” nga shqiptarët.

Madje aq shumë i ka bërë ëpr vete saqë tani i kanë kuhstuar dhe këngë. Këngëtari i njohur i muzikës popullore të Veriut, Perlat Sheqeri ka publikuar së fundmi një këngë për shkodranin.

Kënga quhet “Luiz Ejlli” dhe ka një tekst të goditur ku tregon që Luizi është një njeri zemër mirë, është i pastër etj etj.

As vetë Luizi nuk e ka imagjinuar që do të merrte kaq famë dhe zhurme mediatike dhe do të bëhej kryefjalë e tavolinës së cdo shqiptari.

Fitorja e tij në BBV duket e sigurt duke parë kundërshtarët e tjerë që nuk i afrohen aspak referuar pëlqimit të publikut.

Publikime te ngjashme