Luizi: Të dua dhe s’të lë kurrë. Kiara: Nuk e besoj

0 minutes, 23 seconds Read

Luizi i ka shprehur ndjenjat Kiarës pak para fillimit të spektaklit të mbrëmjes së sotme. “Të dua dhe s’të lë kurrë!”, i ka thënë Luizi Kiarës, por nuk ka marrë një përgjigje pozitive nga ajo.

Luizi: Të dua dhe s’të lë kurrë. Kiara: Nuk e besoj

Kiara është shprehur se nuk e beson Luizin.

Luizi: Të dua dhe s’të lë kurrë. Kiara: Nuk e besoj

Këto ditë marrëdhënia e tyre ka qenë e tensionuar dhe Kiara i ka kërkuar Luizit t’i japë më shumë kohë për ta njohur.

Publikime te ngjashme