Lista Serbe: Ne, serbët e Kosovës jemi të brengosur pas lajmeve për planet që të vritet Vuçiq

0 minutes, 34 seconds Read

Subjekti politik, Lista Serbe, ka lëshuar një kumtesë pas raportimeve të bëra së fundmi se një grup ka bërë plane për vrasjen e Presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

“Qëllimi i grupeve kriminale është i qartë, ta likuidojë më të mirin në mesin e serbëve për ta penguar luftimin e pakompromis të krimit të organizuar në vendin tonë, të cilit i prinë Vuçiq”, thuhet në qëndrimin e Listës Serbe.

“Në emër të popullit serb në Kosovë, thërrasim autoritetet kompetente që të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme, t’i pengojnë këto plane dhe ta mbrojnë jetën e Vuçiq”.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *