Liberalizimi i vizave: Ku, si dhe për sa kohë?

0 minutes, 27 seconds Read

Tashmë është e qartë se zbatimi i vendimit të Parlamentit Evropian për liberalizimin e vizave për Kosovën nuk do të shtyhet më larg se 1 janari i vitit 2024.

Lëvizja e lirë, megjithatë, bart disa rregulla që duhen ndjekur nga secili udhëtar.

Në këtë video shpjeguese mund të mësoni më shumë për to.

Shënim: Videoja është publikuar për herë të parë më 13 tetor të vitit 2022.

Nga 1 janari i vitit 2023, Kroacia është futur në zonën e lëvizjes pa viza, Schengen./REL

Publikime te ngjashme