fbpx

Lamborghini i bërë nga kartoni

HomeFun

Lamborghini i bërë nga kartoni

Ju e dini me siguri thënien “ëndrrat bëhen realitet, nëse besoni sa duhet” dhe këta njerëz janë një shembull i vërtetë i kësaj.

Shumica e njerëzve në këtë botë kurrë nuk do të jenë në gjendje të zotërojnë një Lamborghini, disa madje as që do ta shohin atë live, e lëre më të ulen dhe të drejtojnë një të tillë, transmeton Telegrafi.

Por disa të rinj në Vietnam erdhën me një ide të shkëlqyeshme, dhe ata bënë një Lamborghini SVJ Aventador nga kartoni.

I gjithë projekti u kushtoi atyre rreth 500 dollarë, dhe çmimi i Aventadorit “të vërtetë” është më i lartë se 500,000 dollarë.

Shihni në këtë video se si ata arritën t’i bënin të gjitha. /Telegrafi/

COMMENTS

x