“La ilahe, Aga Hoxhë e kam tradhtu burrin”, imitimi perfekt i Shefqet Krasniqit dhe Albin Kurtit nga analisti Behrami (Video)

0 minutes, 41 seconds Read

Imitimi Hoxhës së mirënjohur Shefqet Krasniqit, nga analisti Artan Behrami, ka shkaktuar të qeshura në studion e ”Libero”, në ATV. Behrami ka imituar Hoxhën Kransiqi duke treguar se Hoxha e lexon vetë pyetjen pastaj edhe i përgjigjet. “Pyetja është një grua kinse e vet, aga hoxhë e kam tradhtu burrin” Tutje Behrami vazhdon, “La ilahe, Aga Hoxhë e kam tradhtu burrin, e paske knaqë e paske knaqë, oj motër, ape një gropë e va rrose deri në ditën e kiametit se zjarri i kiametit të djeg më shumë se zjarra e benzinës”, e përfundon imitimin analisti Behrami.

Ky imitim u pelqye mjaft shume edhe nga teftuarit dhe publiku ne salle ku ia plasen se qeshures duke e pelqyer mjaft shume imitimin e Behramit qe duket mjaft origjinal si te ishte Hoxha.

Publikime te ngjashme