fbpx

Ky është zyrtari i Policisë që u arrestua për kokainë në Gjilan

HomeKosovë

Ky është zyrtari i Policisë që u arrestua për kokainë në Gjilan

Mediat kanë raportuar se është arrestuar një zyrtar i stafit civil të Policisë së Kosovës, në Gjilan.

Sinjali mëson se bëhet fjalë për Arianit Huruglicën, i cili dyshohet se është kapur me kokainë.

Bashkë me të janë arrestuar edhe djali i tij dhe një person tjetër.

Shënim: Personat e apostrofuar në këtë artikull prezumohen të pafajshëm derisa fajësia e tyre të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.

COMMENTS

x