Ky është tavani i çmimeve të derivateve për 48 orët e ardhshme

0 minutes, 18 seconds Read

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka publikuar limitin e çmimeve të derivateve për 48 orët e ardhshme.

Çmimet do të vlejnë për 48 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për Dizel është 1.69 euro;

Çmimi maksimal i lejuar për Benzinë është 1.35 euro;

Çmimi maksimal i lejuar për Gaz është 0.76 euro.

Më poshtë shihni çmimet:

Publikime te ngjashme