fbpx

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, këto janë pikat e rendit të ditës

HomeLajmeKosovë

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, këto janë pikat e rendit të ditës

Me fillim nga ora 10:00, do të mbahet seanca e radhës e Kuvendit të Kosovës.

Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së Partneritetit për Kornizën Financiare ndërmjet Kosovës dhe Komisionit Evropian, shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes për financim të politikave zhvillimore për financa publike dhe rritje të qëndrueshme ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, si dhe shqyrtimi i dytë i Projekt-rregullores së Kuvendit, do të jenë disa nga pikat që do të diskutohen.

Në këtë seancë pritet të jenë tetë pika të rendit të ditës.

Më poshtë mund të lexoni të gjitha pikat e rendit të ditës:

Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së Partneritetit për Kornizën Financiare ndërmjet Kosovës dhe Komisionit Evropian për marrëveshjet për zbatimin e ndihmës financiare të Unionit për Kosovën në kuadër të Instrumentit të Para-anëtarësimit (IPA III),Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes për financim të politikave zhvillimore për financa publike dhe rritje të qëndrueshme ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,Shqyrtimi i dytë i Projekt-rregullores së Kuvendit të Republikës së Kosovës,Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/L174 për financimin e subjekteve politike, të ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr. 04/L-058 dhe ligjin nr. 04/L-122 si dhe Ligjin për zgjedhje të përgjithshme në Republikën e Kosovës i ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr. 03/L-256Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-057 për themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore.Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Rregullimin e Çmimit të Produkteve Medicinale,Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Shëndetësi,Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2021.

COMMENTS

x