Connect with us

Kosovë

Kush do të udhëheq më Podujevën pas zgjedhjeve lokale 2021? Voto në sondazhin brenda tekstit..

Publikuar

me

Këtë të diel qytetarët do të votojnë për kryetarët e tyre të ri. Lajmishqip ka filluar me publikimin e disa sondazheve ku do të përfshihen disa nga komunat kryesore të vendit lidhur me atë se, sipas lexuesve tonë kush do të ishte kandidati i duhur për të udhëhequr komunat përkatëse!?

Në këtë sondazh të gjithë mund të votojnë për kandidatin që mendojnë se do të udhëheq me komunën përkatëse, dhe se një përson mund të votoj vetëm një herë.

Serinë e këtyre sondazheve e kemi fillluar me komunën e Prishtinës, si komuna më e madhe në vend, për të vazhduar me komunat tjera në vend. Sot publikojmë sondazhin për komunën E Podujevës. Në garë për kryetar të Podujevës janë katër kandidatët kryesor: Shpejtim Bulliqi (VV), Ekrem Hyseni (LDK), Florentë Zejnullahu (PDK) dhe Besnik Tahiri (AAK).

Sipas KQZ-së, numri i qytetarëve me të drejtë vote në Podujevë është 83,562, numri i qendrave të vendvotimit është 45, kurse numri i vendvotimeve është 111.

Më 15 tetor ora 23:00 do të mbyllen të gjitha sondazhet, ku pastaj në një lajm do të përmblidhen rezultatet finale për të gjitha komunat kryesore në vend. Për parë sondazhet tjera klikoni KËTU.

[socialpoll id=”2789411″]

Reklama
Komentet