fbpx

Kurti shfaq logot e Republikës së Kosovës përballë Vuçiqit

HomeLajmeKosovë

Kurti shfaq logot e Republikës së Kosovës përballë Vuçiqit

Sot në Bruksel ka përfunduar takimi trepalësh midis kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian. Kurti përball Vuçiqit e paraqet logon e Republikës së Kosovës.

Sot në Bruksel ka përfunduar takimi trepalësh midis kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

Kurti përball Vuçiqit e paraqet logon e Republikës së Kosovës.

x