Kurti: Serbia e ka refuzuar planin franko-gjerman

0 minutes, 33 seconds Read

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Serbia e ka refuzuar planin franko-gjerman.

Ai th se planin franko-gjerman e shohin  si bazë të mirë dhe se Serbia e ka refuzuar atë.

“Planin evropian të mbështetur nga Franca dhe Gjermani ne e kemi parë si bazë të mirë për bisedime, ndërsa Serbia e ka refuzuar atë në mbledhjen e Këshillit nacional të sigurisë në Beograd, të mbajtur me 27 tetor 2022, me vendim unanim”, tha Kurti kur u pyet se a është plani franko-gjerman i përafërt për marrëveshje finale.

Këto komente Kurti i bëri pas takimit me kryetarët e komunave. 

Publikime te ngjashme