Kurti rikujton deputetet e opozitës se ai dhe qeveria e tij synojmë uljen e çmimit të energjisë, por jo brenda një viti!

0 minutes, 33 seconds Read

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar pas publikimit të deklaratave se do të ulin çmimin e energjisë elektrike.

Ai në Kuvend ka thënë se ata ende synojnë uljen e këtij çmimi, por që nuk mund ta bëjnë për një vit.

Kurti tha se opozita po flet sikur të ishte viti 2025, ndërsa ende nuk i ka 1 vit qeverisje.

“Sigurisht që duam ulje të çmimit të rrymës, ne qëndrojmë për këtë. Çmimi nuk mund të ulet brenda një viti, ne kemi katër vite mandat qeverisës. Opozita po flet sikur është viti 2025, por ne jemi vetëm në vitin 2022.”, ka deklaruar Kurti.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *