Connect with us

Kosovë

Kurti nga Bledi: Duhet të bashkëpunojmë në arritjen e një marrëveshje të SEFTA-së

Published

on

Kryeministri Kurti në Forumin e Bledit në Slloveni:
Vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të bashkëpunojnë në arritjen e një marrëveshje të SEFTA-së, ku do të përfshihen katër elemente.

1.Sundimi i ligjit kundër oligarkëve,
2.Demokratizimi kundër autokratëve,
3.Përballja me të kaluarën ndaj kriminelëve të luftës në pushtet,
4.Reciprocitet me të drejtat e pakicave. Në gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor dhe gjithmonë kundër hegjemoninë nacionaliste.

Advertisement
Comments